Βρήκε το μάστορά του ο διαρρήκτης

Βρήκε το μάστορά του ο διαρρήκτης

Λάθος... πόρτα χτύπησε ένας 49χρονος διαρρήκτης που αποπειράθηκε να εισβάλει σε ένα σπίτι στην Ιαλυσό της Ρόδου, πιστεύοντας ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε. Εκείνος, όμως, όχι μόνο βρισκόταν μέσα και τον αντιλήφθηκε, αλλά του έδωσε και ένα μάθημα που δύσκολα θα ξεχάσει!

Βρήκε το μάστορά του ο διαρρήκτης
Ο γεροδεμένος ένοικος όρμησε χωρίς δισταγμό εναντίον του εισβολέα, τον... ξυλοφόρτωσε και τον ακινητοποίησε για να τον παραδώσει αμέσως μετά στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος!

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος είχε τρυπώσει νωρίτερα σε μια γειτονική ανεγειρόμενη οικοδομή και είχε κλέψει ένα καλώδιο ρεύματος μήκους πέντε μέτρων, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του μαζί με μια πένσα.

Κατάφεραν να το σκάσουν τρέχοντας δυο άγνωστοι που επιτέθηκαν σε έναν 37χρονο στην πόλη της Τήνου, τον έσπρωξαν βίαια και του άρπαξαν ένα τσαντάκι στο οποίο είχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που διερεύνησαν την κλοπή, βρήκαν το τσαντάκι πεταμένο χωρίς τα χρήματα και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη, ενώ συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης