Συνελήφθη μόλις τρύγησε τα χασισόδεντρα

Συνελήφθη μόλις τρύγησε τα χασισόδεντρα

Με τη... σοδειά του συσκευασμένη σε μια νάιλον συσκευασία συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης έναν 42χρονο χασισοκαλλιεργητή, που είχε μόλις τρυγήσει τα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Καβάλας!

Συνελήφθη μόλις τρύγησε τα χασισόδεντρα
Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρίσκονταν τα ένδεκα μεγάλα χασισόδεντρα ύψους από 1,5 ως 2,5 μέτρων και δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει και τη σακούλα με την... παραγωγή ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 334 γραμμαρίων.

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

Ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο σπίτι ενός 32χρονου στη Σπιάντζα Ηλείας για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα.

Κλείσιμο
Μαζί με το όπλο κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και τέσσερα δενδρύλλια σε πλήρη ανάπτυξη που είχε φυτέψει στον κήπο του σπιτιού του. Ο καλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης