Τσιγγάνος χτυπούσε σπίτια και δημοτικές εγκαταστάσεις

Τσιγγάνος χτυπούσε σπίτια και δημοτικές εγκαταστάσεις

Μια αποθήκη ιδιοκτησίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας διέρρηξαν δυο τσιγγάνοι και άρπαξαν από μέσα 450 υδραυλικά υλικά αξίας 1.600 ευρώ. Αυτός που τα πήρε μαζί του κατάφερε να διαφύγει, αλλά ο συνεργός του συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα

Τσιγγάνος χτυπούσε σπίτια και δημοτικές εγκαταστάσεις
Ο 21χρονος τσιγγάνος έπεσε στα χέρια ανδρών της Ασφάλειας και ομολόγησε την κλοπή που είχε διαπράξει μαζί με τον 34χρονο συνεργό του, καθώς και δυο ακόμη που είχαν κάνει μέσα σε λίγη ώρα το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας είχαν εισβάλει σε ένα σπίτι από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και είχαν αρπάξει χρήματα, λίρες και κοσμήματα, ενώ λίγες ώρες αργότερα στην Ηγουμενίτσα είχαν διαρρήξει άλλο ένα σπίτι στο οποίο προκάλεσαν φθορές και έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κρατείται για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εντοπιστεί ο 34χρονος συνεργός του, να βρεθούν τα κλοπιμαία και να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης