Χανιά: Τσακώθηκαν και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του!

Χανιά: Τσακώθηκαν και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του!

Αμέτρητες μπαλωθιές και σε γλέντι στο Ρέθυμνο

Χανιά: Τσακώθηκαν και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του!
«Άγιο» είχε ένας 67χρονος που διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αιτία με ένα νεαρό σε ένα πανηγύρι στα Μεσαύλια του δήμου Πλατανιά, χωρίς να φαντάζεται ότι οπλοφορούσε! Ο  27χρονος δεν... σήκωνε πολλά- πολλά και πυροβόλησε εν ψυχρώ προς το μέρος του, πετυχαίνοντας το αυτοκίνητό του!

Ο 67χρονος είχε προλάβει να μπει και να βάλει μπροστά τη μηχανή, φεύγοντας αμέσως μόλις ακούστηκε ο κρότος του πυροβολισμού. Αμέσως κατέφυγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, όπου κατήγγειλε την επίθεση και ξεκίνησαν έρευνες για την αναγνώριση του δράστη. Τα στοιχεία του 27χρονου ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Ωστόσο, παραμένει άφαντος και αναζητείται.

*** Δεκάδες μπαλωθιές έπεσαν έξω από το σπίτι ενός 46χρονου σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Ρεθύμνου κατά την διάρκεια γλεντιού που είχε οργανώσει, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να καλέσουν τρομαγμένοι την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι καλεσμένοι είχαν εξαφανιστεί. Όμως, στο σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας CLOCK και διαμετρήματος 9mm, 65 φυσίγγια και 98 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων! Έτσι, ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης