Λέσβος: Ο σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά

Λέσβος: Ο σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι άνδρες του γραφείου Ασφαλείας, ανακάλυψαν κρυμμένες συσκευασίες με συνολικά 83 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβαν τον νεαρό, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης

Λέσβος: Ο σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά
Άλλος ένας παραθεριστής που σκόπευε να κάνει… δωρεάν διακοπές βγάζοντας τα έξοδά του από την πώληση ναρκωτικών, είδε τα σχέδιά του να τελειώνουν άδοξα καθώς στο λιμάνι της Μυτιλήνης τον περίμεναν άνδρες του Λιμενικού με τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή.

Μόλις ο 22χρονος ταξιδιώτης αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής, ο σκύλος αντέδρασε μυρίζοντας τις αποσκευές του. Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι άνδρες του γραφείου Ασφαλείας, ανακάλυψαν κρυμμένες συσκευασίες με συνολικά 83 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβαν τον νεαρό, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σε μπλόκο που είχαν στήσει άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο Λούβρο της Αρχαίας Ολυμπίας
αναγκάστηκε να σταματήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος. Κατά την έρευνα που έκαναν στο όχημα οι αστυνομικοί, βρήκαν μια συσκευασία με 5,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα «φιξάκι» κοκαΐνης. Ο 21χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης