Αυτοκίνητα λουόμενων στόχοι διαρρήξεων στη Σάμο

Αυτοκίνητα λουόμενων στόχοι διαρρήξεων στη Σάμο

Μέσα σε ένα πρωινό, οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τρία οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο Καρλόβασι και το Κοκκάρι και άρπαξαν από μέσα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, αξίας περίπου 1.600 ευρώ

Αυτοκίνητα λουόμενων στόχοι διαρρήξεων στη Σάμο
«Χτενίζουν» όλες τις παραλίες της Σάμου οι αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τα μέλη της σπείρας που κρύβονται πίσω από αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων σε αυτοκίνητα παραθεριστών.

Από την έρευνα που έχουν κάνει οι άνδρες της Ασφαλείας και του αστυνομικού τμήματος Καρλοβασίου, η μέθοδος δράσης δείχνει ότι πιθανότατα οι δράστες είναι ίδιοι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών που αναστατώνουν εδώ και αρκετές ημέρες τους τουρίστες που κάνουν διακοπές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο μέσα σε ένα πρωινό, οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τρία οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο Καρλόβασι και το Κοκκάρι και άρπαξαν από μέσα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, αξίας περίπου 1.600 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Αλλά και στο λιμάνι του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, άγνωστοι διαρρήκτες έχουν βάλει στόχο τα... σκάφη αναψυχής εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η περιοχή δεν είναι καλά φωτισμένη. Οι δράστες τρύπωσαν σε αρκετά αγκυροβολημένα σκάφη όταν έλειπαν οι ιδιοκτήτες τους και άρπαξαν από μέσα ψαροντούφεκα, είδη αλιείας, ντεπόζιτα και άλλα αντικείμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης