Διάρρηξη με πλούσια λεία σε εταιρεία κατεψυγμένων ψαριών στο Ρίο Αχαΐας

Διάρρηξη με πλούσια λεία σε εταιρεία κατεψυγμένων ψαριών στο Ρίο Αχαΐας

Το σύστημα συναγερμού ενεργοποιήθηκε, αλλά οι εισβολείς βρήκαν τη σειρήνα μέσα στην ψευδοροφή και την κατέστρεψαν χτυπώντας την με μία αξίνα!

Διάρρηξη με πλούσια λεία σε εταιρεία κατεψυγμένων ψαριών στο Ρίο Αχαΐας
Προσεκτικά μελετημένο σχέδιο είχαν οι δράστες της διάρρηξης στις εγκαταστάσεις γνωστής εταιρείας εμπορίας κατεψυγμένων ψαριών στο Ρίο Αχαΐας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και κατάφεραν να ξεπεράσουν. Τελικά, έφυγαν με πλούσια λεία.

Οι κουκουλοφόροι δράστες έστρεψαν προς τον ουρανό όλες τις κάμερες ασφαλείας για να μην τους καταγράφουν και προσπάθησαν να διαρρήξουν την κεντρική είσοδο των γραφείων. Όμως, δεν τα κατάφεραν και τοποθέτησαν παλέτες τη μια πάνω στην άλλη ως σκάλα για να ανεβούν σε ύψος οκτώ μέτρων και να σπάσουν το τζάμι ενός παραθύρου στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου.

Έτσι, έφτασαν στο γραφείο όπου βρισκόταν ο στόχος τους, που δεν ήταν άλλος από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας. Το σύστημα συναγερμού ενεργοποιήθηκε, αλλά οι εισβολείς βρήκαν τη σειρήνα μέσα στην ψευδοροφή και την κατέστρεψαν χτυπώντας την με μία αξίνα! Μετά, «άνοιξαν» το πίσω μέρος του χρηματοκιβωτίου με τροχό, γνωρίζοντας προφανώς ότι η πόρτα του ήταν παγιδευμένη με άλλο συναγερμό. Άρπαξαν από μέσα άγνωστο –αλλά μεγάλο- χρηματικό ποσό, συναλλαγματικές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα και έγιναν καπνός.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης