Έδεσαν δυο ηλικιωμένες για να αρπάξουν... τα πιατικά!

Έδεσαν δυο ηλικιωμένες για να αρπάξουν... τα πιατικά!

Αιφνιδίασαν τις άτυχες γριούλες που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν και ο ένας από αυτούς τις φίμωσε με κολλητική ταινία, ενώ ταυτόχρονα ο συνεργός του έδενε τα χέρια και τα πόδια τους με πλαστικά δεματικά σαν χειροπέδες

Έδεσαν δυο ηλικιωμένες για να αρπάξουν... τα πιατικά!
Στιγμές τρόμου έζησαν δύο ηλικιωμένες αδελφές που βρέθηκαν αντιμέτωπες με αδίστακτους κακοποιούς μέσα στο σπίτι όπου κατοικούν, στην κοινότητα Θεραπειό του δήμου Ορεστιάδας. Οι άγνωστοι δράστες ήταν καλά προετοιμασμένοι όταν διέρρηξαν την πόρτα.

Αιφνιδίασαν τις άτυχες γριούλες που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν και ο ένας από αυτούς τις φίμωσε με κολλητική ταινία, ενώ ταυτόχρονα ο συνεργός του έδενε τα χέρια και τα πόδια τους με πλαστικά δεματικά σαν χειροπέδες για να τις ακινητοποιήσει! Στη συνέχεια, οι εισβολείς ερεύνησαν το σπίτι κάνοντας άνω- κάτω όλα τα δωμάτια.

Όμως, τα μόνα που βρήκαν να αρπάξουν ήταν 40 ευρώ και ένας χρυσός σταυρός που φορούσε στο λαιμό της η μια ηλικιωμένη, ενώ από την άλλη πήραν ένα ασύρματο τηλέφωνο και ένα… σερβίτσιο πιάτων! Οι κακοποιοί εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τη λεία τους και τα θύματα χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απαλλαγούν από τα δεσμά τους και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Ήταν, όμως, ήδη αργά για να εντοπιστούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης