Σύρος: Θα αγόραζε οικόπεδο αλλά ζητούσε… δανεικά!

Σύρος: Θα αγόραζε οικόπεδο αλλά ζητούσε… δανεικά!

Εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής ακινήτων σε διάφορες περιοχές και, όταν αποκτά οικειότητα με τους υποψήφιους πωλητές, τους ζητά χρήματα δήθεν για προσωρινή διευκόλυνση

Σύρος: Θα αγόραζε οικόπεδο αλλά ζητούσε… δανεικά!
Ένα μήνα μετά την «περιοδεία» ενός απατεώνα στη Σύρο, όπου δήθεν έκανε έρευνα για την αγορά οικοπέδου αλλά στην πραγματικότητα έπαιρνε… δανεικά κι αγύριστα από τους πωλητές, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης ανακάλυψαν την ταυτότητά του.

Πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα από τη Βόρεια Ελλάδα, που έχει διαπράξει απάτες και σε άλλες περιοχές της χώρας. Εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής ακινήτων σε διάφορες περιοχές και, όταν αποκτά οικειότητα με τους υποψήφιους πωλητές, τους ζητά χρήματα δήθεν για προσωρινή διευκόλυνση!

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε στις 26 Ιουνίου να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από έναν επιχειρηματία και έναν συνταξιούχο οι οποίοι τον ξεναγούσαν στα οικόπεδά τους με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να του τα πουλήσουν! Αμέσως μετά, έφυγε από την Σύρο χωρίς να γίνει αντιληπτός. Μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν τα στοιχεία του απατεώνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης