Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν για κλοπές ένας Βρετανός κι ένας Αλβανός

Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν για κλοπές ένας Βρετανός κι ένας Αλβανός

Oδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν για κλοπές ένας Βρετανός κι ένας Αλβανός
Ένας 18χρονος υπήκοος Βρετανίας και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, φέρονται ως δράστες δύο διαφορετικών περιπτώσεων κλοπών που έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Λαγανά Ζακύνθου.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον εντοπισμό και την σύλληψη του 18χρονου υπηκόου Βρετανίας, ο οποίος λίγη ώρα κατηγορείται ότι είχε αφαιρέσει από σταθμευμένο όχημα ένα πορτοφόλι με χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Αντίστοιχη ήταν και η δεύτερη περίπτωση που απασχόλησε τις αστυνομικές υπηρεσίες, καθώς, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που κινητοποιήθηκαν άμεσα, μόλις ενημερώθηκαν για περιστατικό κλοπής πορτοφολιού στην παραλία του Λαγανά, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία φέρεται να είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από έναν 19χρονο υπήκοο Σερβίας.

Κλείσιμο
Από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά που πραγματοποίησε την προανάκριση σχηματίσθηκαν σε βάρος των δύο αλλοδαπών δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της κλοπής και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης