Τρίκαλα: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις Πακιστανοί - Απήγαγαν ομοεθνή τους

Τρίκαλα: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις Πακιστανοί - Απήγαγαν ομοεθνή τους

Οι δράστες είχαν δέσει στα χέρια και στα πόδια τον 21χρονο αλλοδαπό



Τρίκαλα: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις Πακιστανοί - Απήγαγαν ομοεθνή τους
Σε απαγωγή με σκοπό τα λύτρα κατέληξε η συνάντηση μεταξύ έξι αλλοδαπών στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους! Όμως, οι τέσσερις δράστες κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν μόνο το ένα από τα θύματα, ενώ το δεύτερο τους ξέφυγε και οδήγησε στη σύλληψή τους.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, όταν τρεις Πακιστανοί και ένας Αφγανός επιτέθηκαν σε δυο άλλους Πακιστανούς ηλικίας 21 και 27 χρόνων και κατάφεραν να επιβιβάσουν με τη βία στο αυτοκίνητό τους τον πρώτο. Ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες του τηλεφώνησαν ζητώντας λύτρα για να μην σκοτώσουν τον ίδιο και τον 21χρονο που είχαν απαγάγει.

Ο 27χρονος κατέφυγε στην Αστυνομία και ενημερώθηκε η Ασφάλεια Τρικάλων, άνδρες της οποίας οργάνωσαν επιχείρηση το πρωί της Παρασκευής με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος. Οι τρεις Πακιστανοί απαγωγείς εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και οδήγησαν τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή των Σοφάδων, όπου απελευθέρωσαν τον 21χρονο ομοεθνή τους που βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα. 

Κλείσιμο
Οι απαγωγείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή, απόπειρα αρπαγής, εκβίαση και έκθεση σε κίνδυνο. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του Αφγανού συνεργού τους που δεν ήταν μαζί τους τη στιγμή της σύλληψης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης