Συλλήψεις για χασισοκαλλιέργειες σε Άρτα και Κιλκίς

Συλλήψεις για χασισοκαλλιέργειες σε Άρτα και Κιλκίς

Συνελήφθησαν ένας 42χρονος αγρότης και ένας 22χρονος

Συλλήψεις για χασισοκαλλιέργειες σε Άρτα και Κιλκίς
Ανάμεσα στις καλλιέργειες του χωραφιού του, είχε φυτέψει και πέντε... χασισόδεντρα ένας 42χρονος αγρότης που συνελήφθη στο Κομπότι της Άρτας, όταν η μίνι φυτεία του εντοπίστηκε κατά την έρευνα που έκαναν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Τα πέντε δενδρύλλια που είχαν ύψος από μισό ως 1,05 μέτρο ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν ενώ στην κατοχή του χασισοκαλλιεργητή βρέθηκε και μια συσκευασία με φύλλα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 10,02 γραμμαρίων. Ο 42χρονος προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών.

Ως το Κιλκίς έφτασαν οι πληροφορίες ότι ένας νεαρός καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τις ερεύνησαν, βρήκαν στην κατοικία του 22χρονου τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών ως 1,10  μέτρου και κατέσχεσαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δυο γραμμαρίων και ένα χάπι άγνωστης σύστασης το οποίο έστειλαν για εργαστηριακή εξέταση. Ο νεαρός καλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης