Ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ

Ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ

Περιπτερούχοι ενημέρωσαν την Ασφάλεια και ο 28χρονος δράστης εντοπίστηκε μαζί με έναν 26χρονο συνεργό του στο αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν στην Εγνατία Οδό

Ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ
Την προηγούμενη φορά που είχε συλληφθεί για παραχάραξη ένας 28χρονος, διοχέτευε στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Τώρα, ο... αμετανόητος παραχαράκτης «κατέβασε» την αξία των κίβδηλων χαρτονομισμάτων στα 5 ευρώ, ελπίζοντας ότι θα περνούσαν απαρατήρητα!

Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να ξεγελάσει τους ιδιοκτήτες δυο περιπτέρων στην πόλη της Καβάλας, από τα οποία ψώνισε μικροπράγματα πληρώνοντας με δύο παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ. Οι περιπτερούχοι ενημέρωσαν την Ασφάλεια και ο 28χρονος δράστης εντοπίστηκε μαζί με έναν 26χρονο συνεργό του στο αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν στην Εγνατία Οδό.

Στις τσέπες τους βρέθηκαν ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 5 ευρώ και 27,20 γνήσια ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από ρέστα παράνομης συναλλαγής. Οι δυο νεαροί Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τους άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν άλλα θύματά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης