Κρήτη: Πυροβόλησαν άλλες δυο κάμερες της τροχαίας

Κρήτη: Πυροβόλησαν άλλες δυο κάμερες της τροχαίας

Από τον Μάρτιο που έχουν τοποθετηθεί οι συνολικά 39 κάμερες

Κρήτη: Πυροβόλησαν άλλες δυο κάμερες της τροχαίας
Καταντά γελοίο το «παιχνίδι» στο οποίο επιδίδονται οι πιστολέρο της Κρήτης, βάζοντας στο σημάδι τις κάμερες καταγραφής ταχύτητας που τοποθετήθηκαν στον βόρειο οδικό άξονα για να προστατεύουν ανθρώπινες ζωές! Άλλες δυο καταστράφηκαν από πυροβολισμούς, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις πέντε.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ. διαπίστωσαν ότι οι δυο κάμερες που είναι τοποθετημένες η μια στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηράκλειο και η άλλη στο ρεύμα προς Ρέθυμνο δεν έδιναν εικόνα και έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί. Όταν έφτασαν, βρήκαν κατεστραμμένα και τις κάμερες και τα κουτιά καταγραφής ταχύτητας!

Ήδη ξεκίνησε προανάκριση για τον εντοπισμό των βανδάλων που καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία αδιαφορώντας και για τον αποτρεπτικό ρόλο των καμερών στην ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας που προκαλεί σοβαρά δυστυχήματα… Από τον Μάρτιο που έχουν τοποθετηθεί οι συνολικά 39 κάμερες, πέντε υπέστησαν δολιοφθορές! Δυο από αυτές στο Ηράκλειο, άλλες δυο σε περιοχές του Λασιθίου και μια στα Χανιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης