Εντόπισαν χασισοφυτεία κοντά στην παραλία της Κουρούτας

Εντόπισαν χασισοφυτεία κοντά στην παραλία της Κουρούτας

Η 74χρονη γυναίκα και ο 49χρονος που φιλοξενούσε δεν υπολόγισαν ότι κάποιοι είχαν εντοπίσει την παράνομη καλλιέργεια στην αραιοκατοικημένη περιοχή και έδωσαν πληροφορίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αμαλιάδας

Εντόπισαν χασισοφυτεία κοντά στην παραλία της Κουρούτας
Το φυσικό καμουφλάζ που προσέφερε η πυκνή βλάστηση δεν κάλυπτε όλα τα σημεία της χασισοφυτείας που καλλιεργούσαν μια ηλικιωμένη και ο φιλοξενούμενός της στην περιοχή Κουρούτα της Ηλείας κι έτσι το ενίσχυσαν απλώνοντας πάνω τους και ένα πράσινο δίχτυ, όπως αυτά που χρησιμοποιεί ο στρατός για παραλλαγή!

Ωστόσο, η 74χρονη γυναίκα και ο 49χρονος που φιλοξενούσε δεν υπολόγισαν ότι κάποιοι είχαν εντοπίσει την παράνομη καλλιέργεια στην αραιοκατοικημένη περιοχή και έδωσαν πληροφορίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αμαλιάδας. Η έρευνα που έγινε στον περιφραγμένο κήπο της αγροικίας, αποκάλυψε τα 16 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους ξεκινούσε από τα 0,56 εκατοστά και έφτανε μέχρι τα... τρία μέτρα!

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα, άλλα από τα οποία ήταν διάσπαρτα και άλλα μέσα σε γλάστρες, κατέσχεσαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και το λάστιχο ποτίσματος μαζί με τα πλαστικά δοχεία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης