Πέντε μέρες απομονωμένος σε θάλαμο ο Μαζιώτης

Πέντε μέρες απομονωμένος σε θάλαμο ο Μαζιώτης

Αναβλήθηκε το σημερινό επισκεπτήριο - Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαζιώτης αισθανόταν εξαντλημένος

Πέντε μέρες απομονωμένος σε θάλαμο ο Μαζιώτης
Έπειτα από πέντε ημέρες στο θάλαμο όπου κρατείται στο ισόγειο του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, ο Νίκος Μαζιώτης επρόκειτο την Πέμπτη να συναντηθεί για πρώτη φορά ύστερα από αρκετές ημέρες με τους συνηγόρους υπεράσπισής του.

Ωστόσο, η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση αναβλήθηκε, καθώς ο Νίκος Μαζιώτης αισθανόταν εξαντλημένος και αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, προηγήθηκε ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό που τον παρακολουθεί για να δει την πορεία της υγείας του και όπως έγινε γνωστό, ο Μαζιώτης σταμάτησε από σήμερα την χορήγηση αντιβιοτικών χαπιών.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, μιλώντας στο protothema.gr η κυρία Δάφνη Βαγιανού, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Μαζιώτη, επισήμανε ότι σε αυτή τη επίσκεψή τους μαζί με το συνάδελφό της κ. Φυτράκη θα έχουν τη δυνατότητα να του παραδώσουν ένα μέρος της δικογραφίας προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.

Η ίδια, όμως, μίλησε και για την ανησυχία της σε ανθρώπινο επίπεδο για το Νίκο Μαζιώτη: «Την τελευταία φορά που ήρθαμε δεν είχαμε τη δυνατότητα να πούμε πολλά, επειδή ο ανακριτής ήταν παρών. Πονούσε πολύ, είχε αγωνία για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αναρωτιόταν για το πώς συζητείται αυτό που έγινε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πώς το έχει ερμηνεύσει ο κόσμος. Φυσικά αυτό που προέχει σε αυτό το σημείο είναι ο ίδιος να είναι καλύτερα σήμερα».

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης του Νίκου Μαζιώτη η αδελφή του προφυλακισμένου τρομοκράτη βρίσκεται καθημερινά δίπλα στο συλληφθέντα. «Ερχόταν ήσυχα, αθόρυβα και διακριτικά, κανείς δεν την πήρε χαμπάρι, πότε έμπαινε και πότε έφευγε, προκειμένου να δει τον αδελφό της. Ρωτούσε συνεχώς τους γιατρούς για το πώς πάει η υγεία του και αν κινδυνεύει και είναι αυτονόητο ότι αυτό είχε σημασία για εκείνη σε αυτή τη φάση», λέει η κυρία Βαγιανού.

Η συνήγορος του Νίκου Μαζιώτη, όπως μας λέει η ίδια, με τη σημερινή της επίσκεψη θέλει να διαπιστώσει πως όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με τις συνθήκες κράτησής του στον θάλαμο του ισογείου, για το πώς πηγαίνει η αγωγή που ακολουθεί και για το ποιες είναι οι συνθήκες κράτησής του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης