Ηράκλειο: Γιαγιά πήρε το παιδί της κόρης της και έφυγε

Ηράκλειο: Γιαγιά πήρε το παιδί της κόρης της και έφυγε

Ζητούν τη συνδρομή της Ιντερπόλ

Ηράκλειο: Γιαγιά πήρε το παιδί της κόρης της  και έφυγε
Ακόμα και την συνδρομή της Ιντερπόλ είναι αποφασισμένος να ζητήσει 32χρονος Ηρακλειώτης προκειμένου να πάρει πίσω την μόλις ενός έτους κορούλα του, την οποία-όπως καταγγέλλει-παρακρατεί  παράνομα η γιαγιά της (από την πλευρά της μητέρας) στην Ρουμανία.

Ο 32χρονος και η 25χρονη σύζυγος του βρίσκονται σε απόγνωση καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν πίσω το παιδί τους, όμως «σκοντάφτουν» στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλει η γιαγιά προκειμένου να επιστρέψει το κοριτσάκι.

Όλα ξεκίνησαν, συμφωνα με το δημοσίευμα, όταν η γιαγιά από τη Ρουμανία έπρεπε να κρατήσει κοντά της το παιδί για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι οι γονείς να τακτοποιήσουν κάποια θέματα.

Έτσι λοιπόν συντάχθηκε συμβολαιογραφική πράξη και η γιαγιά πήρε το παιδί.
Όταν όμως οι γονείς μετά από κάποιο διάστημα ζήτησαν από τη γιαγιά να φέρει πίσω το παιδί στην Κρήτη εκείνη αντέδρασε και άρχισε να ζητάει χρήματα.

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε ο 32χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα, έφθασε στο σημείο να ζητάει τα χρήματα που είχε ξοδέψει στο παρελθόν για τον οδοντίατρο της κόρης της και μητέρας του παιδιού.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε να ταξιδέψει στην Ρουμανία και να παραλάβει το παιδί η γιαγιά του από την Κρήτη. Μάλιστα έγινε η απαραίτητη συμβολαιογραφική πράξη προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όμως στο παρά πέντε της αναχώρησης, η άλλη γιαγιά αρνήθηκε να δώσει το κοριτσάκι, εμμένοντας στις οικονομικές της απαιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης