Απεργούν οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης - Απλήρωτοι εδώ και μήνες

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης - Απλήρωτοι εδώ και μήνες

Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας για επίλυση των μισθολογικών και εργασιακών τους θεμάτων τίποτε δεν δείχνει να αλλάζει, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν 

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης - Απλήρωτοι εδώ και μήνες
Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, διεκδικώντας την καταβολή των μισθών τους.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα και απλήρωτοι, παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας για επίλυση των μισθολογικών και εργασιακών τους θεμάτων, που προκύπτουν από το ελλιπές νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας».

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «κυβέρνηση και διοίκηση του ΟΚΑΝΑ εμπαίζουν τους εργαζόμενους και τους εκβιάζουν με καθυστερήσεις της χρηματοδότησης, ώστε να αποδεχτούν την αναδρομική εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Την ίδια στιγμή, εργαζόμενοι παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, ενώ απειλείται η λειτουργία των ίδιων των κέντρων, καθώς ο ΟΚΑΝΑ δεν έχει αποδώσει τα κονδύλια που προορίζονται για τη λειτουργία τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης