Ξύλο και απειλές με όπλα στα διόδια

Ξύλο και απειλές με όπλα στα διόδια

Χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι τέσσερις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν 

Ξύλο και απειλές με όπλα στα διόδια
Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι στα διόδια της Μουσθένης Καβάλας στην Εγνατία οδό και οι διερχόμενοι οδηγοί, όταν είδαν να σταματούν δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και οι επιβάτες του ενός να προκαλούν ζημιές στο άλλο. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο οδηγός του ενός οχήματος έβγαλε μαχαίρι και ο άλλος... πιστόλι!

Χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι τέσσερις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν και στα οχήματα που επέβαιναν κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου, 12 φυσίγγια κρότου – αερίου και τρία μαχαίρια μήκους 0,17 ως 0,22 εκατοστών! Όπως αποδείχθηκε, όλα ξεκίνησαν όταν το ένα Ι.Χ. «έκλεισε» το άλλο, οι Τούρκοι επιβάτες του οποίου ηλικίας 26 και 30 χρόνων μαζί με μια 26χρονη Γαλλίδα βγήκαν έξω και άρχισαν να... κλωτσούν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 47χρονος Έλληνας.

Εκείνος βγήκε και προσπάθησε να χτυπήσει με μαχαίρι τον 30χρονο, αλλά ο 26χρονος ομοεθνής του τον απείλησε με πιστόλι και τράπηκε σε φυγή! Και οι αλλοδαποί και ο 47χρονος εντοπίστηκαν στον κόμβο του Αγίου Σύλλα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης