Συλλήψεις για διαρρήξεις σπιτιών σε Τρίπολη και Δράμα

Συλλήψεις για διαρρήξεις σπιτιών σε Τρίπολη και Δράμα

Σε βάρος  των δυο σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπή που διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης

Συλλήψεις για διαρρήξεις σπιτιών σε Τρίπολη και Δράμα
Άγνωστοι μεταξύ τους ήταν, αλλά είχαν την ίδια… έμπνευση οι δυο διαρρήκτες που «χτύπησαν» από ένα κατάστημα σε διαφορετικά σημεία της Τρίπολης! Είχαν, όμως, και την ίδια κατάληξη, αφού αναγνωρίστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Πρόκειται για έναν 27χρονο που αναζητείται, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρήξει ένα κατάστημα την περασμένη Τετάρτη και είχε κλέψει μικρό χρηματικό ποσό. Ο δεύτερος που επίσης αναζητείται, είναι ένας 37χρονος που είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα και χρήματα από ένα άλλο κατάστημα στις 14 Ιουλίου. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπή που διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Αντίθετα, η διάρρηξη που έγινε σε ένα σπίτι στη Δράμα εξιχνιάστηκε άμεσα από την τοπική Ασφάλεια και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Πρόκειται για έναν 26χρονο που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν για ανάλογα περιστατικά. Οι δύο ηλεκτρονικές συσκευές που είχε κλέψει από το σπίτι βρέθηκαν στο δικό του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης