Οπλοφορούσε παράνομα στην ταβέρνα του και στο σπίτι!

Οπλοφορούσε παράνομα στην ταβέρνα του και στο σπίτι!

Σε βάρος του 64χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διατάραξη με χρηματική ποινή ύψους 100 ευρώ που είχε «ξεχάσει» να καταβάλλει

Οπλοφορούσε παράνομα στην ταβέρνα του και στο σπίτι!
Όπου και να βρισκόταν ήθελε να έχει κοντά του ένα… όπλο ο 64χρονος ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στο Βόλο που κρατούσε από ένα πιστόλι στο σπίτι και στο κατάστημά του, την ώρα μάλιστα που παραβίαζε και τα μέτρα για την… κοινή ησυχία!

Σε βάρος του 64χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διατάραξη με χρηματική ποινή ύψους 100 ευρώ που είχε «ξεχάσει» να καταβάλλει! Έτσι, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν πληροφορίες για τον παράνομο οπλισμό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλήθηκε να πληρώσει και το πρόστιμο! Τα δύο πιστόλια κρότου– αερίου που βρέθηκαν στην ταβέρνα και το σπίτι του, κατασχέθηκαν μαζί με 51 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Με την ίδια κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ένας 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν μετά από έλεγχο που του έκαναν βρήκαν στην κατοχή του ένα σουγιά και ένα σπρέι πιπεριού. Μάλιστα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 50 ημερών για υγειονομική παράβαση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης