ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Επίσκεψη Λοβέρδου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Επίσκεψη Λοβέρδου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ο υπ. Παιδείας επισκέφθηκε την ομάδα έργου TEMPUS που ασχολείται με την οργάνωση μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην επιστήμη των υπολογιστών, στην Παλαιστίνη και την Αίγυπτο

Επίσκεψη Λοβέρδου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφτηκε την ομάδα έργου TEMPUS του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η οποία ως αντικείμενο έχει την οργάνωση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στην επιστήμη των υπολογιστών, στην Παλαιστίνη και την Αίγυπτο. 

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη συμμετοχή ειδικών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και από Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας. 

Το πρόγραμμα TEMPUS είναι ένα χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το οποίο υποστηρίζεται ο εκσυγχρονισμός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις χώρες εταίρους της Ανατολικής Ευρώπης, της Κεντρικής Ασίας, τα Δυτικά Βαλκάνια και την περιοχή της Μεσογείου, κυρίως μέσω σχεδίων πανεπιστημιακής συνεργασίας και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο εξελίσσεται με την συμμετοχή 15 καθηγητών από την Παλαιστίνη και την Αίγυπτο.

Κλείσιμο
Ο υπουργός συνεχάρη τον Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο για την συμμετοχή στο πρόγραμμα TEMPUS τονίζοντας: «Το πρόγραμμα TEMPUS αποτελεί δείγμα εκπαιδευτικής εξωστρέφειας στην πράξη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης