Γρεβενά: Η σύλληψη για χάπια οδήγησε στην χασισοφυτεία

Γρεβενά: Η σύλληψη για χάπια οδήγησε στην χασισοφυτεία

41χρονος Έλληνας καλλιεργούσε στην αυλή του και σε γλάστρες μια πολύ μεγάλη χασισοφυτεία από 205 δενδρύλλια ύψους ως 1,70 μέτρου!

Γρεβενά: Η σύλληψη για χάπια οδήγησε στην χασισοφυτεία
Άλλαξε άρδην το κατηγορητήριο για έναν 41χρονο Έλληνα που είχε συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα Γρεβενά, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. βρήκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 44 χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην κοινότητα Καλόχι των Γρεβενών αποκάλυψε ότι καλλιεργούσε στο έδαφος της αυλής του και σε γλάστρες μια πολύ μεγάλη χασισοφυτεία από 205 δενδρύλλια ύψους ως 1,70 μέτρου! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με ένα μαχαίρι, δυο τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια των φυτών.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η πρόσθετη δίωξη που θα του ασκηθεί να περιλαμβάνει και την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης