Πάτρα: Τεράστιες κλοπές εις βάρος δημοτικής περιουσίας, αξίας 220.000 ευρώ!

Πάτρα: Τεράστιες κλοπές εις βάρος δημοτικής περιουσίας, αξίας 220.000 ευρώ!

3.000 υδρόμετρα είχαν κλαπεί στις 29 Δεκεμβρίου 2011 από τις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης - Πώς ένας ιδιοκτήτης έμεινε άφωνος όταν κατέβηκε στο υπόγειο και βρήκε τις συσκευές...

Πάτρα: Τεράστιες κλοπές εις βάρος δημοτικής περιουσίας, αξίας  220.000 ευρώ!
Κατά... τύχη βρέθηκε η λεία μιας από τις μεγαλύτερες κλοπές που έγιναν ποτέ σε βάρος της δημοτικής περιουσίας στην Πάτρα! Τα 3.000 υδρόμετρα που είχαν κλαπεί στις 29 Δεκεμβρίου 2011 από τις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης και όλοι πίστευαν ότι θα είχαν καταλήξει σε κάποιο χυτήριο!

Ο ιδιοκτήτης ενός διώροφου κτιρίου το οποίο ήταν πολύ καιρό ξενοίκιαστο, έμεινε άφωνος όταν κατέβηκε στο υπόγειο και βρήκε τις συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τα 220.000 ευρώ!

Αμέσως κατάλαβε ότι ήταν προϊόντα κλοπής και ειδοποίησε την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν αυτόν που τα είχε κρύψει. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για πρώην ένοικο του κτιρίου, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να παραλάβει τα υδρόμετρα, είτε επειδή κάτι του συνέβη ή γιατί ενδεχομένως συνελήφθη στο μεταξύ για άλλους λόγους και βρίσκεται ακόμη στη φυλακή!

Οι δράστες είχαν παραβιάσει δύο λυόμενους οικίσκους μέσα στους οποίους βρίσκονταν τα υδρόμετρα και άλλα υλικά της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και, αφού έκλεψαν άγνωστο αριθμό, άλλαξαν τα... λουκέτα ώστε να μην διαπιστωθεί γρήγορα η κλοπή!

Αυτό έκανε τους υπευθύνους της Επιχείρησης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να είχαν συνεργούς μέσα στην Δ.Ε.Υ.Α.Π., πράγμα που ωστόσο δεν αποδείχθηκε ποτέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης