Ρόδος: Έπιασαν για τρίτη φορά τον φυσικοθεραπευτή «μαϊμού»!

Ρόδος: Έπιασαν για τρίτη φορά τον φυσικοθεραπευτή «μαϊμού»!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...

Ρόδος: Έπιασαν για τρίτη φορά τον φυσικοθεραπευτή «μαϊμού»!
Κάθε τέσσερις- πέντε ημέρες περνάει το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο  36χρονος φυσικοθεραπευτής «μαϊμού» που είχε κατακλέψει μια αλλοδαπή με κινητικά προβλήματα! Από εκείνη τη σύλληψή του, συνελήφθη άλλες δυο φορές, πάντα «φορτωμένος» με κλοπιμαία από διαρρήξεις στην πόλη της Ρόδου!

Και την προηγούμενη φορά, ο... αμετανόητος διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος με αποτέλεσμα, ώσπου να πέσει για τρίτη φορά στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας, να προλάβει να χτυπήσει άλλα τέσσερα σπίτια στα οποία τρύπωσε από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα! Σε δυο από αυτά, βρήκε να κλέψει κοσμήματα και ένα κινητό τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν. Ο 36χρονος οδηγήθηκε πάλι στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου. 

Ο κακοποιός είχε συλληφθεί στις 10 Ιουλίου, όταν πήγε στο σπίτι μιας αλλοδαπής που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και, με το πρόσχημα ότι θα της έκανε φυσικοθεραπεία, άρπαξε 2.500 ευρώ και δυο κινητά. Μετά τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη και στην κατοχή του, εκτός από τα συγκεκριμένα κλοπιμαία, κατασχέθηκαν 155 ευρώ, μια κάρτα ανάληψης, ένα ακόμη κινητό και μικροποσότητα ηρωίνης. 

Κλείσιμο
Πέντε ημέρες αργότερα, την περασμένη Τρίτη, ο 36χρονος συνελήφθη ξανά από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού που τον βρήκαν να κινείται με κλεμμένη μοτοσικλέτα στην οποία είχε τοποθετήσει πινακίδα κυκλοφορίας από τη δική του! Και τότε, είχαν βρεθεί πάνω του κοσμήματα, δυο κινητά το ένα από τα οποία είχε αρπάξει από ένα μοτοποδήλατο που είχε διαρρήξει, ένα μαχαίρι, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 150 ευρώ. Και πάλι, όμως, αφέθηκε ελεύθερος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης