Σέρρες: Δεν έχουν τέλος οι απάτες του δικαστικού λειτουργού - «μαϊμού»

Σέρρες: Δεν έχουν τέλος οι απάτες του δικαστικού λειτουργού - «μαϊμού»

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η δράση του - Είχε καταφέρει να αποσπάσει από θύματά του 2.510 ευρώ

Σέρρες: Δεν έχουν τέλος οι απάτες του δικαστικού λειτουργού - «μαϊμού»
Δεν έχουν τέλος οι απάτες που είχε διαπράξει ο 59χρονος Ιωάννης Γκάσης, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν πριν από δέκα ημέρες στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη, όταν διαπιστώθηκε ότι παρίστανε τον δικαστικό λειτουργό και εξαπατούσε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων.

Άλλη μια 74χρονη γυναίκα από τις Σέρρες αποκαλύφθηκε ότι είχε πέσει θύμα του πανούργου απατεώνα, που την έπεισε να του παραχωρήσει τα κλειδιά ενός υπό ενοικίαση διαμερίσματός της στην Αθήνα. Παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη ο δράστης, εξαπάτησε έναν 64χρονο υποψήφιο ενοικιαστή και του απέσπασε 400 ευρώ! Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε νέα συμπληρωματική δικογραφία για απάτη από τους αστυνομικούς της  Ασφάλειας Σερρών.

Ο κατηγορούμενος, που έχει γεννηθεί στο Κονγκό, με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε από το Δεκέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο φέτος έξι άτομα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας από τα οποία είχε αποσπάσει 2.510 ευρώ. Απάτες, όμως, έκανε από παλιά και σε βάρος του εκκρεμεί μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης