ΟΛΜΕ: Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικοί φύλακες

ΟΛΜΕ: Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικοί φύλακες

Έκκληση για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο

ΟΛΜΕ: Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικοί φύλακες
Ημέρα πανελλαδικής δράσης θα είναι η σημερινή σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΟΛΜΕ. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις ΕΛΜΕ να διοργανώσουν κινητοποιήσεις ενάντια στο καθεστώς της διαθεσιμότητας και τις απολύσεις.
 
«Από την πρώτη ημέρα της διαθεσιμότητας, ο κλάδος μας διακήρυξε ότι ο μαζικός αγώνας περνάει σε νέα φάση. Είναι υποχρέωση του κάθε εκπαιδευτικού, του κάθε συναδέλφου, είναι υπόθεση τιμής για ολόκληρο τον κλάδο να μην προχωρήσουν οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις στην εκπαίδευση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
«Ένα χρόνο τώρα οι συνάδελφοί μας της τεχνικής εκπαίδευσης που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, αλλά και ολόκληρος ο κλάδος έδωσε και συνεχίζει να δίνει σκληρό και άνισο αγώνα απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη εργασία, ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις», συνεχίζει η ανακοίνωση.
 
Κλείσιμο
Τέλος γίνεται έκκληση σε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.30 μ.μ., στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης