Έκλεβαν συστηματικά την ίδια ηλικιωμένη!

Έκλεβαν συστηματικά την ίδια ηλικιωμένη!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Έλληνες, έναν 35χρονο και τις δυο γυναίκες ηλικίας 46 και 43 χρόνων

Έκλεβαν συστηματικά την ίδια ηλικιωμένη!
Μια φορά το μήνα τρύπωναν στο σπίτι μιας ανυπεράσπιστης γριούλας σε χωριό της Πρέβεζας ένας άνδρας και δύο γυναίκες και άρπαζαν ό,τι οικονομίες είχε! Στη δεύτερη κλοπή, ωστόσο, οι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας.

Η 88χρονη γυναίκα «πάγωσε» όταν είδε τους εισβολείς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Κερασώνα και να ψάχνουν για χρήματα. Δεν βρήκαν, όμως, και προσπάθησαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα, αλλά αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις Έλληνες, έναν 35χρονο και τις δυο γυναίκες ηλικίας 46 και 43 χρόνων, που ομολόγησαν ότι και πριν από ένα μήνα είχαν κλέψει350 ευρώ από το σπίτι της ίδιας ηλικιωμένης! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές.

Την αίθουσα γραμματειακής υποστήριξης του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στην Καβάλα διέρρηξαν άγνωστοι κακοποιοί, που άρπαξαν δυο υπολογιστές αξίας 2.000 ευρώ. Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης