Βρέθηκε η γιάφκα του Μαζιώτη στο Μαρούσι

Βρέθηκε η γιάφκα του Μαζιώτη στο Μαρούσι

Εδώ ζούσε μαζί με τη Ρούπα και το παιδί τους; - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον αναγνώρισε από την πλαστή ταυτότητα που δόθηκε στη δημοσιότητα και κάλεσε τις Αρχές - «Φύλλο και φτερό» ο χώρος από την αστυνομία - Ψάχνουν για τον οπλισμό της οργάνωσης

Βρέθηκε η γιάφκα του Μαζιώτη στο Μαρούσι
Ένα διαμέρισμα απομονωμένο στον πέμπτο όροφο μιας πολυκατοικίας της οδού Υψηλάντου 27, στα σύνορα Πεύκης και Αμαρουσίου, είχε επιλέξει ο Νίκος Μαζιώτης για να νοικιάσει με άλλη πλαστή ταυτότητα και όχι με εκείνη που είχε το όνομα «Μιχάλης Μιχελάκης».

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αναγνώρισε τον άνθρωπο στον οποίο το είχε νοικιάσει και επικοινώνησε με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που αυτή τη στιγμή έχει αποκλείσει το κτίριο. Το κρησφύγετο δεν έχει ερευνηθεί ακόμη, καθώς πρέπει να εξεταστεί από ειδικούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, μήπως και ο τρομοκράτης είχε παγιδεύσει με εκρηκτικά την είσοδο.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί θα δοκιμάσουν αν η πόρτα ανοίγει με κάποιο από τα τέσσερα κλειδιά που βρέθηκαν στην αρμαθιά που είχε μαζί του ο Μαζιώτης κατά τη σύλληψή του.  Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το συγκεκριμένο διαμέρισμα επισκεπτόταν και η σύντροφος του συλληφθέντος Πόλα Ρούπα. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι σε αυτό το διαμέρισμα ζούσε μαζί με τη Ρούπα και το παιδί τους.

Οι έρευνες είχαν στραφεί εξ αρχής στο Μαρούσι και τις γύρω περιοχές, καθώς ο Μαζιώτης είχε πάνω του μια απόδειξη αγοράς μπλούζας από κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall, που είχε εκδοθεί μία ώρα πριν από την ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι. Από τις κάμερες ασφαλείας του ΗΣΑΠ προέκυψε ότι ο καταζητούμενος επιβιβάστηκε σε συρμό στον σταθμό του Αμαρουσίου από τον οποίο κατέβηκε στην Ομόνοια.

Ένταλμα για συνεργό του Μαζιώτη εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές

Την ίδια ώρα, ενταλμα για τη σύλληψη συγκεκριμένου ατόμου ο οποίος φέρεται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη εξέδωσαν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. 

Πρόκειται για πρόσωπο για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν στοιχεία ότι συμμετείχε σε ληστείες στις οποίες εμπλέκεται ο Μαζιώτης.  Εν τω μεταξύ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό αφού στις 12 χθες τα μεσάνυχτα έληξε το αυτόφωρο. Το ένταλμα θα επιδοθεί στον κατηγορούμενο και αφορά σε σειρά κακουργηματικών πράξεων που φέρεται να έχει διαπράξει.

Από τη στιγμή που ο κατηγορούμενος λάβει γνώση του εντάλματος έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία 24 ωρών προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης