Έκρηξη στο Ζευγολατιό: Κρίσιμες ώρες για τους τέσσερις βαριά τραυματίες

Έκρηξη στο Ζευγολατιό: Κρίσιμες ώρες για τους τέσσερις βαριά τραυματίες

Στην εντατική τα δύο παιδιά με καθολικά εγκαύματα (85%) το αγόρι, 55% το κορίτσι  - Με σοβαρότατα εγκαύματα οι ιδιοκτήτες νοσηλεύονται σε Θριάσιο και ΚΑΤ - Άγνωστα τα αίτια της έκρηξης 

Έκρηξη στο Ζευγολατιό: Κρίσιμες ώρες για τους τέσσερις βαριά τραυματίες
Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη εργαστηρίου κατασκευής βεγγαλικών σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Οι ιδιοκτήτες αλλά και δύο μικρά παιδιά ηλικίας 8 και 13 ετών, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Αθήνας. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία», εκεί όπου βρίσκονται διασωληνωμένα και σε καταστολή, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Το αγόρι φέρει καθολικά εγκαύματα (85%), ενώ το κορίτσι 55%.

Οι ιδιοκτήτες, ηλικίας 35 και 38 ετών, που τραυματίστηκαν βαρύτατα έχουν υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα και η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη και έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο και το ΚΑΤ.

Κλείσιμο



Η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη, παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η αποθήκη τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα οι δυο ιδιοκτήτες, ενώ στο προαύλιο έπαιζαν ανυποψίαστα τα δύο μικρά παιδιά.







Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά στην παρακείμενη βιοτεχνία βεγγαλικών, αλλά και άνδρες και της Αστυνομίας που απομακρύνουν τους περίοικους, αφού υπάρχει φόβος να γίνουν και νέες εκρήξεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης