Βούλγαροι εισάγουν συστηματικά μεθαδόνη

Βούλγαροι εισάγουν συστηματικά μεθαδόνη

Σε Ορεστιάδα, Κομοτηνή και στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης του Ορμενίου έγιναν οι τρεις συλλήψεις

Βούλγαροι εισάγουν συστηματικά μεθαδόνη
Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης οι συλλήψεις Βουλγάρων που περνούν τα σύνορα από την πατρίδα τους μεταφέροντες ποσότητες μεθαδόνης στο ελληνικό έδαφος. Ένας ακόμη συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης του Ορμενίου στον Έβρο.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον 36χρονο αλλοδαπό τη στιγμή που περνούσε στη χώρα μας από τη Βουλγαρία με ένα σακίδιο στην πλάτη του και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Μέσα, βρήκαν ένα φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη βάρους 39,5 γραμμαρίων και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενο για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.

Μόλις πριν από δέκα ημέρες είχε συλληφθεί ένας 47χρονος Βουλγαρίας στην Κομοτηνή, για τον οποίο είχαν πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ότι αναζητούσε αγοραστές για ναρκωτικά και, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν πάνω του ηρωίνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και 13 φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη συνολικού βάρους 509 γραμμαρίων. 

Κλείσιμο
Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί στην Ορεστιάδα μια 27χρονη ομοεθνής του που ερχόταν από την πατρίδα της έχοντας στις αποσκευές της δύο φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη βάρους 126,3 γραμμαρίων. Αλλά και τρία 24ωρα πριν, είχε συλληφθεί και ένας 48χρονος Έλληνας που ήρθε από τη γειτονική χώρα με 13 φιαλίδια υγρής μεθαδόνης βάρους 516 γραμμαρίων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης