Αιτωλοακαρνανία: Χασισόδεντρα στην αυλή, κάνναβη στο κομοδίνο!

Αιτωλοακαρνανία: Χασισόδεντρα στην αυλή, κάνναβη στο κομοδίνο!

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Κάλυμνο, Κομοτηνή, Δράμα

Αιτωλοακαρνανία: Χασισόδεντρα στην αυλή, κάνναβη στο κομοδίνο!
Την παραγωγή του από τη μικρή χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στον Άγιο Θωμά Αιτωλοακαρνανίας, τη φύλαγε... δίπλα του στο κομοδίνο του υπνοδωματίου του ένας 54χρονος χασισοκαλλιεργητής που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου!

Τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης είχαν ύψος μεγαλύτερο του ενός μέτρου, αλλά στην κατοχή του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν μια συσκευασία με μόλις 3,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατέσχεσαν μαζί με τα χασισόδεντρα που ξερίζωσαν. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του στην Κάλυμνο φύλαγες τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του ένας 25χρονος Έλληνας. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έκαναν έρευνα, βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 103 γραμμάριων και δυο τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση και συνέλαβαν το νεαρό που παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Κλείσιμο
*** Με 51 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων Xanax, Lexotanil, Hipnostedon και Lonarid συνέλαβαν στην Κομοτηνή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έναν 26χρονο που δεν διέθετε ιατρική συνταγή γι' αυτά. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής. 

***  Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 39,8 γραμμαρίων και 12 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων Stedon, Vulbegal και Tavor είχε στην κατοχή του ένας  24χρονος που συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης