Ήλιος αλλά και πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα

Ήλιος αλλά και πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς - Μέτριοι οι άνεμοι σε Αιγαίο και Ιόνιο, ισχυροί έως θυελλώδεις στο Κρητικό πέλαγος

Συνεχίζεται η καλοκαιρία σε όλη τη χώρα – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια θα επικρατεί σήμερα, Παρασκευή, σε ολόκληρη τη χώρα με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους ισχυρούς. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το μεσημέρι στο Δυτικό και Κεντρικό Κρητικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ήλιος αλλά και πτώση της θερμοκρασίας στην Αττική

Ηλιοφάνεια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί στο Σαρωνικό και ασθενείς έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Κλείσιμο

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης