Χωρίς καθήκοντα, στολή και όπλα οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛΑΣ

Χωρίς καθήκοντα, στολή και όπλα οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛΑΣ

Σήμερα η «πρώτη» για 1.536 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που διατέθηκαν στην αστυνομία

Χωρίς καθήκοντα, στολή και όπλα οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛΑΣ
Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ημέρα στις υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για τους 1.536 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που έχουν διατεθεί στην ΕΛΑΣ.

Παρά το γεγονός ότι καλούνται να παρουσιαστούν σήμερα το πρωί στις αστυνομικες υπηρεσίες που έχουν τοποθετηθεί προσωρινά, δεν έχουν στολή, δεν έχουν καθήκοντα, δεν φέρουν όπλο και δεν μπορούν να βεβαιώσουν παραβάσεις.

Όσον αφορά το θέμα της στολής, θα φορούν την ίδια στολή με αυτή που είχαν όταν υπηρετούσαν στη δημοτική αστυνομία αλλά χωρίς διακριτικά.

Κλείσιμο
Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, είτε θα συμμετέχουν σε μεικτες περιπολίες μαζί με αστυνομικούς ή ειδικούς φρουρούς σε ελέγχους για αδικήματα όπως το παρεμπόριο είτε θα συμμετέχουν σε εξορμήσεις τροχονόμων.

Οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί σύμφωνα με διαταγή του Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα εκτελούν οκτάωρη πρωινή υπηρεσία από Δευτέρα έως Παρασκευή βάσει του ωραρίου εργασίας που προβλέπεται για τους δημόσιους υπαλλήλους (07.00-15.00, 07.30- 15.30, 08.00-16.00, 08.30-16.30 ή 09.00-17.00).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης