Ξύλο με σιδηρολοστούς μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων

Ξύλο με σιδηρολοστούς μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων

Πριν προλάβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να τους χωρίσουν, ο Τυνήσιος είχε σφυροκοπήσει με γροθιές τον Αλβανό και εκείνος του είχε ανοίξει το κεφάλι

Ξύλο με σιδηρολοστούς μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων
Σε... fight club μετατράπηκαν οι φυλακές Τρικάλων, όταν δυο αλλοδαποί κρατούμενοι άρχισαν να συμπλέκονται χρησιμοποιώντας ακόμη και... λοστάρια τα οποία δεν είχαν ανακαλύψει οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο σοβαρά!

Ο καυγάς «άναψε» για απροσδιόριστη αιτία στη Β ́ Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος μεταξύ ενός 28χρονου Αλβανού βαρυποινίτη και ενός 36χρονου Τυνήσιου κρατούμενου, που δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Πριν προλάβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να τους χωρίσουν, ο Τυνήσιος είχε σφυροκοπήσει με γροθιές τον Αλβανό και εκείνος του είχε ανοίξει το κεφάλι με ένα σιδερολοστό που, άγνωστο πώς, βρέθηκε στα χέρια του!

Από την αιματηρή συμπλοκή που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, τραυματίστηκαν και οι δυο και χρειάστηκε να κινητοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Αστυνομίας για την ασφαλή μεταφορά τους στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παρέμειναν φρουρούμενοι για νοσηλεία. Η έρευνα για το περιστατικό, αλλά και για τον σιδερολοστό που χρησιμοποίησε ο Αλβανίς, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης