Κύπρος: Ο Λευκαρίτης ζητά μικρότερη ποινή γιατί οι ανήλικες δεν ήταν... παρθένες!

Κύπρος: Ο Λευκαρίτης ζητά μικρότερη ποινή γιατί οι ανήλικες δεν ήταν... παρθένες!

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Λευκαρίτη διαφώνησε ως προς τον ισχυρισμό της 14χρονης πως συνευρίσκονταν σεξουαλικά μία φορά την εβδομάδα

Κύπρος: Ο Λευκαρίτης ζητά μικρότερη ποινή γιατί οι ανήλικες δεν ήταν... παρθένες!
Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου θα επιβάλει την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιουνίου, την ποινή για την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με ανήλικες στην οποία παραδέχθηκαν ενοχή οι Άκης Λευκαρίτης και Νίκος Νικολάου.

Η σημερινή διαδικασία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και με αρκετά διαλείμματα. Ο λόγος ήταν η διαφωνία που υπήρχε μεταξύ της Κατηγορούσας Αρχής και του συνηγόρου υπεράσπισης του Άκη Λευκαρίτη, αναφορικά με τη συχνότητα της σεξουαλικής συνεύρεσης που είχε ο κατηγορούμενος με τη 14χρονη.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Λευκαρίτη διαφώνησε ως προς τον ισχυρισμό της 14χρονης πως συνευρίσκονταν σεξουαλικά μία φορά την εβδομάδα. Από την πλευρά του ο Άκης Λευκαρίτης υποστηρίζει ότι ήταν μεμονωμένες οι φορές που ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τη 14χρονη.

Κλείσιμο
Μέχρι την τελευταία στιγμή η Κατηγορούσα Αρχή δεν έκανε αποδεκτό τον ισχυρισμό του Λευκαρίτη, υποστηρίζοντας ότι η συχνότητα των επαφών της 14χρονης μαζί του ήταν μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα, η έναρξη ή όχι της διαδικασίας με το ένδεχόμενο να κληθούν μάρτυρες για ακρόαση.

Τελικά αποφεύχθηκε η διαδικασία αφού η υπεράσπιση του Λευκαρίτη αποδέχθηκε τα στοιχεία που έδωσε η Κατηγορούσα Αρχή σύμφωνα με τα οποία κατά τον επίδικο χρόνο, δηλαδή από το Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014, συνευρέθηκε 18 φορές σεξουαλικώς με την 14χρονη. 

Οι δικηγόροι του Άκη Λευκαρίτη ανέφεραν ως λόγους για μετριασμό της ποινής του, τη βάναυση, όπως ισχυρίστηκαν μεταχείριση που έτυχε ο ίδιος και η οικογένειά του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το γεγονός ότι οι δύο παραπονούμενες, δηλαδή η 15χρονη και η 14χρονη, δεν ήταν παρθένες όταν ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης