Βέροια: Του πούλησε κατσίκες μέσω... Ίντερνετ - Συνελήφθη 30χρονη για απάτη

Βέροια: Του πούλησε κατσίκες μέσω... Ίντερνετ - Συνελήφθη 30χρονη για απάτη

Η διερεύνηση της υπόθεσης από την αστυνομία ξεκίνησε με την καταγγελία 40χρονου, ο οποίος υποστήριξε ότι συνομίλησε με άγνωστη γυναίκα και αφού συμφώνησε μαζί της για την αγορών πέντε αιγών κατέθεσε το συμφωνηθέν ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα ζώα

Βέροια: Του πούλησε κατσίκες μέσω... Ίντερνετ - Συνελήφθη 30χρονη για απάτη
Απάτη μέσω διαδικτύου φέρεται να είχε στήσει μία 30χρονη, η οποία δήλωνε ότι πωλούσε ζώα από ιστοσελίδα. Η 30χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας για την εξαπάτηση ενός 40χρονου, στον οποίο συμφώνησε, τον περασμένο Μάρτιο, να πωλήσει πέντε κατσίκες, τις οποίες όμως δεν του τις παρέδωσε ποτέ, αν και έλαβε το σχετικό τίμημα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης από την αστυνομία ξεκίνησε με την καταγγελία 40χρονου, ο οποίος υποστήριξε ότι αφού επικοινώνησε με αριθμό τηλεφώνου που εντόπισε σε ιστοσελίδα σχετική με την πώληση ζώων, συνομίλησε με άγνωστη γυναίκα και αφού συμφώνησε μαζί της για την αγορών πέντε αιγών κατέθεσε το συμφωνηθέν ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα ζώα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 30χρονη είναι η κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο ο εξαπατηθείς κατέθεσε τα χρήματα.

Κλείσιμο
Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για απάτη, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης