Κανονικά τα μαθήματα σε ΑΕΙ - ΤΕΙ, παρά την απεργία των διοικητικών

Κανονικά τα μαθήματα σε ΑΕΙ - ΤΕΙ, παρά την απεργία των διοικητικών

Δεν απεργούν οι καθηγητές - Κλειστές μόνο όσες γραμματείες των οποίων οι υπάλληλοι συμμετέχουν στην απεργία

Πράσινα τέλη για Ι.Χ. και μοτό από 1ης  Νοεμβρίου
Κανονικά τα μαθήματα σε ΑΕΙ - ΤΕΙ, παρά την απεργία των διοικητικών
Σαρανταοκτάωρη απεργία για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητώντας από το υπουργείο Παιδείας «να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της διαδικασίας της κινητικότητας όπως αυτή έχει συμφωνηθεί σε προηγούμενες συναντήσεις και να διασφαλίσει την επανένταξη όλων των διοικητικών υπαλλήλων μηδενός εξαιρουμένου στις υπηρεσίες, βεβαίως και όσων ο κλάδος έχει καταργηθεί».

Επίσης, ζητούν από το υπουργείο να πάρει πίσω το νέο σύστημα αξιολόγησης με βάση το οποίο θέλει να δημιουργήσει μια τεράστια δεξαμενή υπαλλήλων προς απόλυση.

Όσον αφορά στα μαθήματα, αυτά πραγματοποιούνται κανονικά κανονικά, καθώς οι καθηγητές δεν απεργούν και εργάζονται κανονικά. Οι φοιτητές δεν θα εξυπηρετούνται από τις γραμματείες των τμημάτων, στην περίπτωση που οι υπάλληλοι συμμετέχουν στην απεργία.

Κλείσιμο
Συγκέντρωση και πορεία προς τη διαμαρτυρία των καθαριστριών

Στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη 14/5 έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση στην πύλη Ούλωφ Πάλμε στην Πανεπιστημιούπολη και μετά πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η πορεία θα καταλήξει στο Υπουργείο Οικονομικών όπου καθαρίστριες πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης