Θεσπρωτία: Ηλικιωμένο ζευγάρι στα χέρια κακοποιών

Θεσπρωτία: Ηλικιωμένο ζευγάρι στα χέρια κακοποιών

Οι δράστες αφού ακινητοποίησαν τον 75χρονο και την 72χρονη άρπαξαν όλες τις οικονομίες τους μαζί με τα κοσμήματα και ένα κινητό και έσπευσαν να εξαφανιστούν

Θεσπρωτία: Ηλικιωμένο ζευγάρι στα χέρια κακοποιών
Αντιμέτωπο με τους εφιάλτες του βρέθηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στον πιο γλυκό τους ύπνο, όταν ξαφνικά στο σπίτι τους εισέβαλαν τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί που άρχισαν να τους ξυλοκοπούν και να τους ρωτούν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα!

Η μονοκατοικία των θυμάτων, ενός 75χρονου άνδρα και της 72χρονης συζύγου του, βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο στην κοινότητα Μαργαρίτι της Θεσπρωτίας και έτσι κανείς από τους συγχωριανούς τους δεν αντιλήφθηκε την εισβολή των ληστών που ακινητοποίησαν το ζευγάρι και ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια.

Οι κακοποιοί άρπαξαν όλες τις οικονομίες των ηλικιωμένων μαζί με τα κοσμήματα της 72χρονης και ένα κινητό και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ο 75χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, που πιθανολογείται ότι είναι Αλβανοί οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα και μετά τη ληστεία επέστρεψαν στην πατρίδα τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης