Λάρισα: Χασισοκαλλιεργητής προδόθηκε από ένα τσιγαριλίκι!

Λάρισα: Χασισοκαλλιεργητής προδόθηκε από ένα τσιγαριλίκι!

Κάπνιζαν χασίς μέσα στο αυτοκίνητο η 33χρονη οδηγός και ο 32χρονος συνεπιβάτης

Λάρισα: Χασισοκαλλιεργητής προδόθηκε από ένα τσιγαριλίκι!
Το αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι που είχε μαζί του ένας 63χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα, ήταν η αφορμή για να γίνει έρευνα στο σπίτι του όπου αποδείχθηκε ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών!

Ο δράστης είχε κρυμμένα στην κατοικία του και σε ένα κοντινό σημείο με πυκνή βλάστηση διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 318,5 γραμμαρίων, ενώ σε μια γλάστρα καλλιεργούσε δυο χασισόδεντρα ύψους 16 και 58 εκατοστών. Μάλιστα, σκόπευε να επεκτείνει τη φυτεία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και σπόροι κάνναβης βάρους 232 γραμμαρίων. Ο 63χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Κάπνιζαν χασίς μέσα στο αυτοκίνητο
Κλείσιμο
Μόλις είδαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να πλησιάζουν το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, πέταξαν στο οδόστρωμα μια συσκευασία με 47,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης η 33χρονη οδηγός και ο 32χρονος συνεπιβάτης. Όμως, οι αστυνομικοί τούς αντιλήφθηκαν, τους συνέλαβαν και ερεύνησαν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε κρυμμένη και άλλη μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 26,4 γραμμαρίων. Οι δυο Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης