Κρήτη: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου του άτυχου Γιώργου Γυπαράκη

Κρήτη: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου του άτυχου Γιώργου Γυπαράκη

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης - Την Παρασκευή απολογείται ο 40χρονος συλληφθείς που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Κρήτη: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου του άτυχου Γιώργου Γυπαράκη
Τουλάχιστον πέντε ή έξι φορές πυροβόλησε ο 40χρονος, στην αυλή στα Μυριοκέφαλα, στο γλέντι του Πάσχα, στέλνοντας στον τάφο τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη και στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έναν 23χρονο.

Ωστόσο μετά τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε στον άτυχο 25χρονος ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ήρθαν στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με το
cretalive.gr
Κλείσιμο
ο εκλιπών δέχτηκε τέσσερα χτυπήματα από σφαίρες. Οι δύο που τον «βρήκαν» στο μέτωπο και τον τράχηλο ήταν οι μοιραίες. Η τρίτη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του, ενώ την τέταρτη δέχτηκε στο χέρι.

Κατά τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, το όπλο φέρεται, πιθανότατα από λάθος του κατόχου του, να βρισκόταν όχι στη θέση «βολή κατά βολή», ώστε μετά τον κάθε πυροβολισμό να χρειάζεται να οπλίζεται ξανά το πιστόλι, αλλά στη θέση «βολή κατά ριπάς», γεγονός που σημαίνει ότι με μία κίνηση, το όπλο αρχίζει να πυροβολεί συνεχόμενα.

Ο 23χρονος νέος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύμα στον οφθαλμό, πρόκειται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο μάτι, ενώ ο 40χρονος που έχει συλληφθεί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ως προς τον 23χρονο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τραυματίστηκε από την ίδια σφαίρα που δημιούργησε το διαμπερές και μοιραίο τραύμα στο Γιώργο Γυπάρακη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης