Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου, δηλώνει ο σύζυγος της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε

Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου, δηλώνει ο σύζυγος της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε

Πώς περιέγραψε όσα έζησε το βράδυ της Ανάστασης στην Οία - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 51χρονη γυναίκα

Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου, δηλώνει ο σύζυγος της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε
Τα όσα δραματικά έζησαν μαζί με την 51χρονη σύζυγό του το βράδυ της Ανάστασης στην Οία όταν ασυνείδητοι πέταξαν αυτοσχέδιο βεγγαλικό στα πόδια τους περιέγραψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο 55χρονος Αμερικανός που επίσης τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

«Τα χτυπήματα ήταν απαντωτά. Η έκρηξη διαδέχθηκε η μια μετά την άλλη. Μας τίναξε πίσω η έκρηξη» δήλωσε ο 55χρονος και συμπλήρωσε: «ειδα τη γυναίκα μου να αιμορραγεί. Πολύς κόσμος. Όλα έγιναν ξαφνικά».

Ερωτηθείς για την κατάσταση της γυναίκας του, η οποία για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, στο Ηράκλειο, καθώς από την έκρηξη υπέστη ρήξη εντέρου, ο 55χρονος Αμερικανός το μόνο που κατάφερε να ψελίσσει ήταν «Οι γιατροί μας έχουν φροντίσει και μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου».

Κλείσιμο
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, δύο την Κυριακή και άλλοι τρεις - ανάμεσά τους και ένας ανήλικος - σήμερα,  Τρίτη. 

Εκτός από το ζευγάρι των αμερικανών, στο Βενιζέλειο νοσηλεύεται άλλος ένας αμερικανός τουρίστας και ένας 50χρονος Έλληνας επιχειρηματίας που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη. Ο τουρίστας φέρει εγκαύματα, κυρίως στα πόδια, ενώ ο Έλληνας έχει τραυματιστεί και στο μάτι, ένα τραύμα που όμως φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης