Χαλκίδα: Μετέφεραν κλεμμένα κρέατα με... κλεμμένο φορτηγό!

Χαλκίδα: Μετέφεραν κλεμμένα κρέατα με... κλεμμένο φορτηγό!

Το Ι.Χ. φορτηγό είχε κλαπεί από τις εγκαταστάσεις εταιρείας σε περιοχή της Αττικής και είχε χρησιμοποιηθεί πριν από περίπου δέκα ημέρες για τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας καλωδίων χαλκού

Χαλκίδα: Μετέφεραν κλεμμένα κρέατα με... κλεμμένο φορτηγό!
Πολυσχιδείς ασχολίες είχαν οι δυο Έλληνες και δυο Αλβανοί κακοποιοί, τρεις από τους οποίους συνελήφθησαν στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, λίγο μετά από τη διάρρηξη του κρεοπωλείου ενός 49χρονου απ’ όπου άρπαξαν… επτά αμνοερίφια!

Το Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο μετέφεραν τα κλεμμένα κρέατα είχε κλαπεί από τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας σε περιοχή της Αττικής και είχε χρησιμοποιηθεί πριν από περίπου δέκα ημέρες για τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας καλωδίων χαλκού που είχαν ξηλώσει οι δράστες από ένα εγκαταλελειμμένο κεραμοποιείο στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας!

Το όχημα φυλάσσεται για να αποδοθεί σε νόμιμο εκπρόσωπό της. Στον ιδιοκτήτη τους αποδόθηκαν και τα σφάγια, ενώ οι δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 35 χρόνων και ένας 37χρονος Αλβανός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ ένας ακόμη 33χρονος Αλβανός συνεργός τους δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης