Στην Κόρινθο διακινούσαν κροτίδες από του Ρέντη!

Στην Κόρινθο διακινούσαν κροτίδες από του Ρέντη!

Μακριά ήταν η «πηγή» των κροτίδων που εντόπιζαν τις τελευταίες ημέρες στα καταστήματα της πόλης τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, αλλά κατάφεραν να την εντοπίσουν στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και να συλλάβουν τους τέσσερις Έλληνες που  διακινούσαν μεγάλες ποσότητες.

Στην Κόρινθο διακινούσαν κροτίδες από του Ρέντη!
 Οι αστυνομικοί που έκαναν οργανωμένη έφοδο στην αποθήκη των διακινητών ηλικίας 37, 56, 58 και 60 χρόνων, κατέσχεσαν 25.000 κροτίδες τις οποίες προόριζαν για πώληση, έχοντας μάλιστα ορίσει και τιμή ύψους 3.000 ευρώ για το σύνολο του φορτίου!

*** Άλλη μια μεγάλη ποσότητα τυποποιημένων κροτίδων εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο κατάστημα μιας 39χρονης στη Ρόδο. Συνολικά, κατασχέθηκαν 16.570 τεμάχια κροτίδων και η επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για παράνομη κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας.

*** Ένα αντρόγυνο 27χρονων Αλβανών συνελήφθη στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο περίπτερο που διατηρεί η γυναίκα και εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος ο σύζυγός της και κατέσχεσαν 9.780 κροτίδες που διέθεταν για πώληση. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Κλείσιμο
*** Οι 50 κροτίδες που διέθετε προς πώληση στο κατάστημά του στη Μυρσίνη Λεχαινών Ηλείας ένας 68χρονος έμπορος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, ήταν μόνο η... κορυφή του παγόβουνου! Στο σπίτι του επιχειρηματία, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας κατέσχεσαν άλλες 6.400 κροτίδες!

*** Στα ράφια του σούπερ μάρκετ που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας διέθετε προς πώληση 1.050 παιδικά αθύρματα, 428 βεγγαλικά, 19 κροτίδες και έξι καπνογόνα, ένας 61χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης