Κυκλοφοριακά προβλήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Η ουρά των οχημάτων ξεπερνούσε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης τα 5 χλμ - Τα προβλήματα στην κίνηση αναμένεται να κορυφωθούν κοντά στις 9 το βράδυ και θα συνεχιστούν μέχρι τα μεσάνυχτα


Κυκλοφοριακά προβλήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας
Με χαμηλές ταχύτητες είναι υποχρεωμένα να κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, λίγο πριν από τη Λαμία, λόγω των έργων που εξελίσσονται στην περιοχή.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται από τη διασταύρωση των Θερμοπυλών, στο 200ό χλμ, έως και την είσοδο της Λαμίας, για μια απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων.

Η ουρά των οχημάτων ξεπερνούσε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης τα 5 χιλιόμετρα και, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όσο περνάει η ώρα θα μεγαλώνει με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Κλείσιμο
Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, έχοντας στοιχεία από την κίνηση των αυτοκινήτων στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο έως την Αθήνα, τα προβλήματα στην κίνηση αναμένεται να κορυφωθούν κοντά στις 9 το βράδυ και θα συνεχιστούν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ακόμη στο συγκεκριμένο σημείο, επιτρέπεται να κυκλοφορούν και τα φορτηγά οχήματα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται μεγαλύτερο.

Στην περιοχή βρίσκεται η Τροχαία προσπαθώντας να επιταχύνει την κίνηση των αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης