Θεσσαλονίκη: «Μπλόκo» σε 42.800 πακέτων με λαθραία τσιγάρα!

Θεσσαλονίκη: «Μπλόκo» σε 42.800 πακέτων με λαθραία τσιγάρα!

Συνελήφθησαν τρια άτομα 29, 35 και 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα


Θεσσαλονίκη: «Μπλόκo» σε 42.800 πακέτων με λαθραία τσιγάρα!
Σημαντικό πλήγμα σε κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξακρίβωσης και Τεκμηρίωσης Πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη τριών ατόμων που σκόπευαν να διοχετεύσουν παράνομα στην αγορά δεκάδες χιλιάδες αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

Πρόκειται για τρεις ομογενείς ηλικίας 29, 35 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική αστυνομική έρευνα, το μεσημέρι της Τετάρτης, σε σπίτι που διέμεναν οι δύο πρώτοι συλληφθέντες στο Δρυμό Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 42.500 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Κλείσιμο
Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε και το τρίτο μέλος της σπείρας στο κέντρο της πόλης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 370 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Το ύψος των διαφυγόντων δασμών και λοιπών φόρων υπολογίζονται σε 128.000 ευρώ περίπου.

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης