Κρήτη: Θα διακινούσε 21 κιλά λαθραίου καπνού!

Κρήτη: Θα διακινούσε 21 κιλά λαθραίου καπνού!

O λαθραίος καπνός παραδόθηκε στο Τελωνείο Ηρακλείου για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων

Κρήτη: Θα διακινούσε 21 κιλά λαθραίου καπνού!
Δεν έφτασαν ποτέ στους «πελάτες» ενός 44χρονου λαθρέμπορου οι συσκευασίες χύμα καπνού που σκόπευε να τους πουλήσει. Την ώρα που μετέφερε το παράνομο εμπόρευμά του στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Κρήτης, εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού και συνελήφθη.

Όταν οι λιμενικοί άνοιξαν τη μεγάλη χάρτινη κούτα που κρατούσε ο ύποπτος, διαπίστωσαν ότι περιείχε ακατέργαστο χύμα καπνό συνολικού βάρους 21 κιλών και 300 γραμμαρίων χωρίς ο μεταφορέας να διαθέτει τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ο λαθραίος καπνός παραδόθηκε στο Τελωνείο Ηρακλείου για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

*** Για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων παραπέμφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης ένας 51χρονος που συνελήφθη στο Εύλαλο από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού να διαθέτει προς πώληση 302 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Τα τσιγάρα κατασχέθηκαν μαζί με 120 ευρώ που προέρχονταν από την πώλησή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης