Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία;

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία;

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση μέχρι και την Τρίτη, 22 Απριλίου 

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία;
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές περιμένουμε την Μεγάλη Παρασκευή
στην ανατολική Μακεδονία Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.  Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους, νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και διαστήματα  βελτίωσης κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά  θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 Μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Κλείσιμο
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σταδιακή βελτίωση από το Μεγάλο Σάββατο 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ,τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 Μποφόρ. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Βελτιωμένος ο καιρός την κυριακή του Πάσχα 


Βελτιωμενος ο  καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά ,τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαιου περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένουμε στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφορ. Στα ανατολικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο νότιο Αιγαίο 5 μποφόρ. Περαιτέρω μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία τη Δευτέρα του Πάσχα 

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα δυτικά και σταδιακά στα κεντρικά και τα βόρεια  με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, και γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά περιμένουμε την Δευτέρα του Πάσχα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφορ, στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 τοπικά στο νοτιοανατολικό αιγαίο  και βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Σε μεγαλύτερη άνοδο η θερμοκρασία.

Αίθριος ο καιρός σε όλη την χώρα την Τρίτη, 22 Απριλίου

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη, 22 Απριλίου. Οι άνεμοι θα είναι  νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης