Στέγη σε 16 οικογένειες έδωσε ο δήμος Αθηναίων

Στέγη σε 16 οικογένειες έδωσε ο δήμος Αθηναίων

Ο Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στο συμβολικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης δραστηριότητας τονίζοντας μάλιστα πως από την φιλανθρωπία περνάμε στην αλληλεγγύη

Στέγη σε 16 οικογένειες έδωσε ο δήμος Αθηναίων
Στέγη σε 16 οικογένειες που αποτελούνται από 52 ανθρώπους δόθηκε από τον δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Ανθρώπινοι Ανθρωποι».



Κλείσιμο
Την πολυκατοικία την παραχώρησε το ίδρυμα Χατζηκώνστα στον δήμο της Αθήνας πέρυσι και χρειάστηκε ένας χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Στη συνέχεια η κοινωνική υπηρεσία του δήμου σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ανθρώπινοι Άνθρωποι»  ετοίμασαν τα διαμερίσματα που είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις, ενώ έχουν μέχρι και ρούχα στις ντουλάπες.



Η πολυκατοικία των έξι ορόφων και των 17 διαμερισμάτων βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας στον αριθμό 36.



Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, αναφέρθηκε στο συμβολικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης δραστηριότητας τονίζοντας μάλιστα πως από την φιλανθρωπία περνάμε στην αλληλεγγύη.



Σύμφωνα με τις δηλώσεις της προέδρου της ΜΚΟ «Ανθρώπινοι Ανθρωποι» αυτές  οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν προκειμένου κανένας άνθρωπος να μη μείνει αβοήθητος.



Ακολουθούν άλλα 50 διαμερίσματα, δυο πολυκατοικίες, ένα ξενοδοχείο και δυο νεοκλασικά.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης