«Δεν μετανιώνω για τη σχέση μου με τη Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο δολοφόνος του Φύσσα

«Δεν μετανιώνω για τη σχέση μου με τη Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο δολοφόνος του Φύσσα

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ

«Δεν μετανιώνω για τη σχέση μου με τη Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο δολοφόνος του Φύσσα
«Δεν μετανιώνω για τη σχέση μου με τη Χρυσή Αυγή» είπε σύμφωνα με πληροφορίες στην πολύωρη συμπληρωματική του απολογία στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου ο προφυλακισμένος Γιώργος Ρουπακιάς. Ο κατηγορούμενος, που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον των ανακριτριών προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Η απολογία του ήταν πολύωρη, δεδομένου ότι στη δικογραφία εντάσσονται συνεχώς νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από εφόδους των ανακριτικών αρχών σε σπίτια κατηγορουμένων αλλά και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Κατά τις πληρηφορίες, ο Γ. Ρουπακιάς ρωτήθηκε από τις δυο ανακρίτριες για τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη δικογραφία και τον απεικονίζουν με μέλη της Χρυσής Αυγής. Φέρεται να απάντησε ότι του άρεσε να βγάζει γενικώς φωτογραφίες και ότι σε καμία περίπτωση αυτές δεν αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία.

Την Τρίτη εν τω μεταξύ, το κατώφλι των ανακριτριών αναμένεται να περάσει ο 32χρονος χρυσαυγίτης,Ιωάννης Καζαντόγλου ο οποίος φέρεται ως άμεσος συνεργός του Γ. Ρουπακιά στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης